onsdag 30 april 2008

Tjockmage (v 26+1)

Du växer så det knakar! Jag kan stolt visa upp en finfin mage - senaste magmätningen idag hos barnmorskan visade att jag till och med ligger lite över normalkurvan... Din hjärtfrekvens ligger på 140 och hon kunde känna att Du låg med ryggen på vänster sida.

Att Du växer därinne märks, det trycker en hel del på urinblåsan nu under löpturerna, jag får faktiskt gå i uppförsbackarna. Bodypump- och MRL- passen går fortfarande bra att genomföra, liksom cykling (barnmorskan säger att Du antagligen har det jättegott och vaggas till sömn när jag tränar). Trampdynorna börjar känna av mina extra kilon (ca 8-9 nu) och benen svullnar om jag inte har stödstrumpor. Åh, det är så skönt när jag tar mig tid att lägga upp benen på en stol en stund, och så ser jag till att inomhus gå med de sköna vita mjuka tofflorna som jag fått av Din pappa.

tisdag 22 april 2008

Jubilar (v 25 + 0)

Grattis! Idag fyller Du 25 veckor! Du har också flugit för första gången (jag tror minsann att Du gillade luftgroparna), vi har nämligen tagit oss från Göteborg till Dublin med pappa, farmor och farfar. För dem blir det mest golf, en och annan öl och whiskey men Du och jag ska istället stadsvandra, dricka te och äta scones och kanske shoppa lite...