torsdag 29 september 2011

Barnvänlig kisse

Vår katt har genomgått en fantastisk morfos senaste åren. Innan Wilmer föddes morrade han så fort han hörde barn och vistades aldrig frivilligt i närheten av dem. Numera är han riktigt kärvänlig och låter sig ofta både ryckas och dras i.
Lusse är inte så förtjust i höga ljud och lämnade sin fåtölj i vardagsrummet när jag dammsugade och dessutom körde ett corepass med Wilmer efteråt. När vi tittade till Hilding såg vi att han fått en sovkompis:

måndag 26 september 2011

Sedan en vecka har Wilmer velat sova utan blöja, vilket vi förstås låtit honom göra. Att ha våningssäng har visat sig vara praktiskt, när han vaknat på natten av att ha kissat i sängen har det gått smidigt att lyfta upp i överslafen och spara sängklädesbytande till dagen. Igår kunde vi dock fira första torra natten! Moster Elin var med och vi mumsade Mandel- och bananmuffins (ur "Råsmart", socker-, mjölk- och glutenfria).

PS Wilmer sa själv till om att han ville ha tofsar och när han fått det deklarerade han för pappa: nu kan vi golfa!

Bobbycar-maffian

Åka bobbycar på framsidan gör Wilmer och grannbarnen åtminstone 1 timme varje eftermiddag...

söndag 18 september 2011

Wow. Första kvällen utan Hilding. Tjejmiddag hos Ingrid, så gott och så skönt att få njuta i goda väninnors lag utan avbrott. Fantastiskt att det också verkar ha fungerat rätt bra hemmavid, Hilding vaknade som vanligt vid 22, accepterade bröstmjölk ur flaska och somnade om. Nu är jag på väg hem med sprängfylld mjölkbar. Hoppas på att pojkarna upprepar morgonens bravad att sova ända till 07!!

torsdag 15 september 2011

En bebis med klös

Trots att jag försökt hålla efter med klippning och filning av fingernaglarna har Hilding klösmärken i ansiktet. Jag insåg just att de kanske inte härrör från fingernaglarna...

lördag 10 september 2011

[π år] Full fart på springcykeln


Treårspresenten är uppskattad, och både balans och fart börjar bli riktigt bra!
-"Jag vinnde!"

fredag 9 september 2011

Mums med nypallat!

Det gäller att hålla i sig när storebrorsan sätter fart på gungan.

söndag 4 september 2011

Han kan sitta!

Oftast max 5 minuter åt gången och har ännu inga skyddsreflexer när han tippar, men sitta kan han (även utan amningskudden)!

torsdag 1 september 2011

I det här hemmet behövs ingen inhyrd städhjälp. "Mamma, får jag tvätta väggarna?"