måndag 11 juni 2012

Istället för väckarklocka

Hilding är mycket bättre på att klättra än att gå. Upp i fönsterna, upp på bordet och pallar går fort. Här hann han upp i sängen för att ömt väcka storebror innan jag han förhindra det. Inte superuppskattat av den nyss sovande Wilmer...

Halsfluss besegrad

Hilding är inne på 5:e dagens antibiotikabehandling för halsfluss, men redan efter 2 dygns behandling var det mycket bättre (trots stora protester mot det illasmakande Kåvepeninet). Så här såg det tydligen ut hemma i fredags vid lunch då jag var på kurs:

fredag 1 juni 2012

Någon blev visst nyfiken på storebrors legobyggande... Jag tittade bort några sekunder och vips har lillebror tagit sig från golvet till bordet via en stol.

Bästa mattelektionen

Wilmer gillar inte bara sandlåda, springcykel och gräsklippning utan även stillsammare pyssel som lego, pärlplattor, halsbandstillverkning och modellering. Just nu bygger han en legohelikopter. Därmed tränar han nuförtiden också matematik. Han tittar i instruktionsboken, räknar plupparna på legobiten där, räknar sen på legobitarna i högen för att få den rätta.