onsdag 30 september 2009

Stora skor att fylla (14 månader)

Pappas tofflor är än så länge i största laget, men Du kliver runt bra i dem!

CIMG8943

Vällingmagen har gjort att skrevknapparna gått upp… Du menar nog inget obscent med det, får vi hoppas.

onsdag 23 september 2009

Stamp

Äta äpple och samtidigt stampa på uppmaning, inte illa! Du stampar även när Du blir glad över att se något eller någon, t ex Lusse, nappen eller oss. Underbaring!

söndag 20 september 2009

Skogsmulle


Det finns så mycket intressant att upptäcka i skogen. Efter att ha suttit i bärmes 2h ville du gå själv. Det går inte så mycket framåt, det hittas kottar, blåbär, pinnar, löv etc. Napp är ett bra skydd mot farligsvampintag...

onsdag 16 september 2009

Färskt pass

Redo för världen, eller åtminstone Turkiet i november.

Sugrör + katt = lek (13½ månad)

lördag 12 september 2009

Morgonlek (13 månader)

Bus och gos om vartannat… Vår going, vad vi älskar Dig!

onsdag 9 september 2009

Mammas och Pappas städare (13 månader)

CIMG8875

Nyss kraschade Du en glasburk i hallen men hjälpte till att städa upp! Du är väldigt snäll och hjälpsam allt som oftast. Du vill gärna vara med på ett hörn när vi ska sätta upp en hylla eller plocka i/ur diskmaskinen. Visst händer det fortfarande att Du tömmer ut Lusses vattenskål men Du plockar gärna tillbaka kattfodret i kattskålen när de trillat ut efter Lusses frossande. Du gillar också att mata Pappa och mig med macka eller banan efter att Du stillat den värsta hungern. Favoritleksaken just nu är sugrör.

söndag 6 september 2009

1-årsfotosession

Pappa och jag beslöt oss för att fixa den traditionsenliga 1-årsfotograferingen själva istället för att boka en dyr fotograf. Vi höll till vid Röda Sten, beläget vid Älvsborgsbrons södra brofäste. Med en fotograferingskunnig pappa och ett fotogeniskt barn kan det inte bli annat än bra (trots att Du vägrat sova idag)!

Smakprov från morgonpasset: 

small_DSC_0100 (1)

small_DSC_0050 (1)

 Och min favorit från kvällspasset:

small_DSC_0139

onsdag 2 september 2009

Störd sömn (13 månader)

Efter ett mysigt fika i Olskroken tillsammans med Mamma skjutsade vi henne till sitt kvällspass på sjukhuset. Därefter åkte Du och Pappa till Linus & Anton. Där lekte Du först själv eftersom Anton sov, sedan umgicks ni utan problem och lekte med Antons gåstol, klosslåda och annat kul. Du passade på att hälla ut en kanna kaffe på golvet också.

Eftermiddagen blev lite “störd” sett ur Ditt sömnperspektiv. Du sov snuttvis i bilen, men inget ordentligt sov förrän på kvällen då Du somnade som en sten. En kvart senare ringde Mamma och sa att det spöregnade… vi vill ju inte ha en dyngsur, sjuk Mamma, så istället för att hon skulle cykla hem 2 mil i regnet hämtade vi henne. Du låg och sov “naken”, och sov så hårt att jag kunde klä på Dig pyjamasen utan att Du vaknade…

20090902807 20090902808
Före och efter pyjamaspåklädning 

Efter bilfärden somnade Du om igen utan problem, men sov halvdant under natten. Det kan ju bero på den avklingande sjukdomen också… det märks på dig att Du är på god väg att bli frisk igen, underbart skönt att se!