lördag 10 maj 2008

Solmage (v 27 + 5)


Idag fick sig magen en hel del sol! Självklart smordes den noga in med solskyddsfaktor. Det var helt fantastiskt väder idag med strålande sol, från klarblå himmel utan ett enda moln, och perfekt temperatur (ca 20 grader och sval bris). Vi åkte ut med Din farmor, farfar, farmorsmor och farmorsfar till Marstrand, där vi tog oss en promenad runt med fika- respektive glasspaus. En härlig dag som fortsatte hemmavid med jordgubbsplantering, ogräsrensning och avslutades med grillmiddag.

Helgen är en skön avrundning på en klart godkänd vecka. Började i måndags på nya jobbet och det har varit så bra! Ingen stress, schyssta kollegor och stimulerande arbete. Har nästan inte haft några sammandragningar alls under veckan och löpturen igår gick hyfsat (fast det är mer ett mellanting mellan löpning och gång än ren och skär löpning). Var på ett BodyPump-pass i förrgår och har nästan ingen träningsvärk, så nästa gång blir det till att försiktigt lägga på lite mer vikter.

Sammanfattningsvis känns livet väldigt bra just nu. Du verkar må bra i magen och jag mår bra med magen!

1 kommentar:

Pottan sa...

Later som en toppenhelg. Sjalv ser jag ocksa fram emot en toppenhelg! Ikvall blir det fodelsedagsmiddag for en kompis ute pa restaurang, imorrn blir det storslagen kvall med eurovision da alla vi svenska au-pairer ska traffas for att kolla pa den, o sen pa sondag, ja da ar det Bryssel runt som galler. Ska bli spannande alltihop!