onsdag 3 september 2008

Häcken full... (5 veckor)

Idag följde vi med vår granne Linda och hennes dotter Olivia (snart 6 mån) på Öppna Förskolan. Vi fick börja med att allihopa presentera barnens namn vilket upprepades av alla tillsammans med klappbetoning. Därefter sjöngs det barnvisor, med rörelser till och applåd efter varje visa. De flesta barnen var kring halvåret gamla och verkade uppskatta att träffa andra barn och få lite tjo och tjim. Du sov gott i bärselen under hela halvtimmen trots/tack vare allt stoj...

Efter allt sjungande bjöd Linda med oss på gott fika hos Lisa och hennes Viktoria (7 mån). Även Glenn (4 mån), Selma (6 mån) och Felix (6 mån) var där med sina mammor. Vi kunde inte stanna så länge eftersom vi skulle vidare på lunch hos Ingrid och lilla Klara, men väl där stannade vi i flera timmar och pratade med värdinnorna samt Hanne och Vide.

Du och Vide är rätt lika till sättet. Ni "pratar" med liknande ljud, rör händerna mycket samt verkar ha ett stort sugbehov båda två. Vi har nu i veckan låtit Dig få nappen då och då, när Du vill suga fastän Du ätit ordentligt.

Imorgon blir det spännande - vi ska nämligen på Mamma-Barngympa! Återkommer om hur det förlöpt!

Inga kommentarer: