söndag 26 oktober 2008

Släktträffar (3 månader)

Du fyller 3 månader idag! Det har varit full rulle eftersom vi åkte upp till diverse släkt i Umeå. Du har stått ut med 2½-3 timmars bilfärd tur och returmed mig och moster Elin som chaffisar, att bli uppdragen respektive nedtryckt i bilstolen x flera och att vara i famnen hos massor av nya människor.
Vi kom först till Emil och Linnea och av dem fick Du ett gulligt set med byxa, tröja och pullover vilket kom väl till pass eftersom det läckt lite ur blöjan. Sedan åkte vi vidare till morfars faster Rakel och hennes son Björn. Hon tyckte att Du såg väldigt klok ut! Där firades Din 3 månadersdag som sig bör med en lika vacker och som god tårta! Elin och jag blev lagom koffeinstinna av 3-4 koppar kaffe (extra starkt eftersom Björn tyckte att mormor gör det så starkt, dessutom filled to the brädd så ingen mjölk fick plats men det gav oss fnitterattack). Därefter for vi till Körsbärsvägen där farmor, farfar, gammelmormor, gammelmorfar samt onkel Per väntade med middag. Du och gammelfarfar verkade förstå varandra på något sätt och ni pratade länge med varandra. Annars sov Du mest, helt slut av allt kringfarande. Farmor plockade fram Din fars "lulla" som Du fick ta över (förhoppningsvis får Du ha den ifred för honom).

Vi tog oss sedan hem, trotsandes halka, mörker, dimma och rådjur, och där väntade moster Eva med Din kusin Hagar! Ni tittade en del på varandra och hon petade Dig (snällt) i munnen (och försökte även komma åt ögonen):

Inga kommentarer: