torsdag 15 november 2012

Syskonkärlek

Vardagen börjar rulla igen. Wilmer och Hilding är på förskolan om dagarna, första månaden efter att ett syskon fötts får barnen gå fulltid, sen är det 15 timmar/vecka som gäller. Extra skönt för oss att ha den avlastningen nu när jag inte är helt fit for fight ännu. Dessutom är Wilmer i den åldern nu att det börjar likna mer och mer skola, han lär sig mycket på "storabarns"avdelningen han nu går på. Bland annat får de denna termin lära sig teckenspråk! Hilding har förstås ut mindre av sin förskolevistelse men trivs bra där och Mårten ser till att sluta tidigare för hämtning vid 15 så att dagarna inte blir alltför långa. Underbart nog så är det nu mer regel än undantag att Hilding sover i ett sträck fram till 0530! I natt så kan jag dessutom inte minnas om Rakel vaknade något, troligen sov hon också hela natten (från 23 iallafall) och ammade först på morgonsidan vid 04. Verkar nästan för bra för att vara sant, har vi fått en bebis som inte äter oftare än var tredje timme och kan sova flera timmar i sträck?!?
Än så länge verkar inte Hilding så avis, men jag tror inte han förstått än vad hon innebär konkurrensmässigt. Hon är så liten och gör inte mycket väsen av sig så han tänker nog inte så mycket på hennes existens. Wilmer däremot vill klappa om henne det första han gör när han kommer hem och vill ofta ha henne i famnen. Nedan mys framför Bolibompa:

1 kommentar:

Inger Sö sa...

Vilken underbar trio! Hon kommer att få ett mycket intressant liv med sina bröder som visar henne allt som är värt att veta....
Vi skulle så gärna vilja snusa på henne lite. Kram till er alla från farmor!