torsdag 11 september 2008

Du pratar! (6 veckor)

Imorse låg Du faktiskt och riktigt jollrade på skötbordet! Glad var Du, och utöver Ditt vanliga fäktande med armar och ben så sa Du en massa saker på bebisspråk. Undrar vad Du ville berätta? Vi hade fin ögonkontakt så det kändes verkligen som att Du sa något till mig. Annars brukar Du också tycka om att titta på lamporna samt det röda Fjällrävenklistermärket som vi satt ovanför skötbordet.

Du är pigg som en lärka vid 6-7-tiden de flesta dagar så vi brukar gå upp samtidigt som pappa, vilket han förstås tycker är trevligt. Då hinner han umgås lite med Dig innan han måste åka iväg till jobbet. När han har åkt brukar Du ta en förmiddagslur vilket är mycket praktiskt för då hinner jag duscha och göra mig iordning. Vid 9-10-tiden brukar vi kunna vara startklara för att bege oss ut på dagens äventyr. Ofta funkar det rätt bra med 3-timmars amningsintervall vilket underlättar vardagen. Du är snart inne på tredje hakan så det verkar inte gå någon nöd på Dig...

Jag vägde Dig idag på BVC (passade på efter att jag visat upp Dig på jobbet där Du gick runt i många famnar och fick äggstockar att rassla), ca 6 kg väger Du nu, och Du kan ha stl 60-62 i klädväg utan att det ser för stort ut. Jag har mängder av ärvda nyfödingskläder som vi inte hunnit använda, så de tar jag tillbaka till Nyland när vi åker dit i v 44. Där får de ligga och vänta till nästa kusin. Mmm vad jag älskar Dina goa kinder, så härliga att jag vill äta upp dem (men det lovar jag att inte göra)!

1 kommentar:

Pottan sa...

Och snart får jag riktigt klämma på Dina gosiga kinder jag med!
:)