söndag 14 december 2008

Världens goaste tomtenisse (4½ månad)

Min älskade lilla unge! Jag kommer aldrig sluta förundras över hur Pappa och jag kunde få en sådan go', glad och otroligt fin krabat!

Vi kom hem strax före kl 02 inatt och Du sov ända till kl 08 (de senaste tre nätterna har Du faktiskt bara ätit en gång per natt, det har räckt med att stoppa in nappen när Du vaknar andra gången)! När Du vaknat bar Pappa in Dig till oss, Du fick frukost och vi låg och pratade, gosade och mös ett litet tag, sedan sov vi allihopa två timmar till...

Tänk att det redan är tredje advent. Den knappt synliga snön som kom i veckan har redan smält bort men tydligen så är det gott om snö hemma hos mormor och morfar i Nyland. Det blir nog en del skidåkning och härliga sparkutflykter med fika på Ångermanälven (med Dig i sparklåda).

1 kommentar:

Inger Sö sa...

Hej lilla tomtenisse! Din mamma och pappa älskar dig och det gör farmor och farfar också! Du är såååå fin, vi vill så gärna krama om dig. Tur det är jul snart så vi får träffa er allihopa. Det är klart du är en go och glad kille, med såna föräldrar!